Ugens anime: Battle Athletes OVA

17. september 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Ugens anime” er en klassisk og hyggelig OVA om at tro på sig selv der indeholder i hvert fald en stor twist undervejs og tiltalende personer – omend hovedpersonen er en anelse pivet.

I fremtiden betyder det meget at være I form, og topmålet af dette er at komme på University Satelite.
Akari Kanzaki er netop blevet optaget der, men på trods af at hun klarede sig bedst ved optagelsen er hun stadig nervøs. Hun mister dog ikke modet selvom hun indser at skolen er på et meget højere niveau end hidtil.
Hun farer vild vej til sit værelse og møder Anna Rispighi, der bliver mobbet af en ældre elev. Den ældre elev går til angreb på dem begge, men en tredje begynder, Kris Kristopher, kommer til og hjælper Akari og Anna. Det vuser sug at de tre deler værelse sammen, og at de skal danne hold fremover.

Læs hele anmeldelsen