Ugens anime: Puni Puni Poemy

14. oktober 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

“Ugens anime” er en af de mest kaotiske, ekstreme og på alle måder underlige komedier nogensinde lavet.

Poemi drømmer om at blive en Voice Actor, en af de personer der lægger stemme til blandt andet anime. Men imens hun er i skole bliver hendes familie dræbt at et rumvæsen, men ved hjælp af en død fisk får Poemi muligheden for at få hævn, straffe ondskab og muligvis redde verden.

Efter hendes forældres død flytter hun ind hos en veninde, der lever sammen med et helt sæt søstre, der i bedste Power Ranger stil kan forvandle sig til klodens beskyttere. Desværre er deres evner mildest talt ubrugelige, og det er derfor op til Poemi og hendes magiske form at banke de rumvæsener og kæmpemechaer der truer byen.

Læs hele anmeldelsen – ikke at du bliver meget klogere på serien af den