Ugens AMV: Ride or Die [RedLine]

Ugens AMV: Ride or Die [RedLine]

Anime filmen RedLine fra 2009 af Madhouse anime studiet er desværre noget overset, for det er en virkelig god action film med en unik håndtegnet billedside. Jeg håber at denne ugens AMV kan få flere til at se den.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen (når jeg husker det ^^;) kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Skriv et svar