Ugens AMV: Harder Better Faster Stronger

19. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Jeg kan rigtig godt lide Daft Punk, og deres Discovery album der blev lavet til den fantastiske anime-musikfilm Interstella 5555 er blandt mine yndlingsalbums.

At der er en fantastisk officiel anime-film betyder dog ikke at der ikke også er lavet AMVer med andre serier over numre som Harder Better Faster Stronger.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen (når jeg husker det ^^;) kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.