Hatsune Miku

Nyt design af siden

28. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Jeg fik den kommentar i fredags at en person havde svært ved at finde noget på siden, som han vidste var på den, og da jeg selv synes den var ved at blive uoverskuelig med alt det forskellige indhold valgte jeg at være ekstrem og lave et helt nyt udseende.

Jeg har forsøgt at skære ind til kernen af siden, de forskellige sektioner man kan læse om, øverst og så et stort felt med nyheder lige under. Så kommer noget af det, der tidligere var i bunden af siden med “ugens”, det næste der udkommer/sker og Pinterest galleriet, så siderne med information stillet op på en meget mere visuel måde end tidligere og så de nyeste kommentarer og forum til sidst.

Jeg håber at I synes om det; jeg er selv godt tilfreds og virkelig glad ved at siden har fået noget træk der går igennem design-mæssigt og især er blevet meget mere farverig, det passer godt til hobbyen.

At jeg fokuserer på at optimere og forbedre siden denne uge betyder dog at jeg undlader “ugens” ting indtil weekenden, men til gengæld har jeg allerede flere ny anmeldelser klar der blot venter på at blive skrevet ind – men nyhederne overhalede dem i køen.

Hatsune Miku