Goro Miyazaki skal instruere "Ronja Røverdatter" TV anime

Goro Miyazaki instruerer “Ronja Røverdatter” TV anime

31. januar 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Goro Miyazaki skal instruere "Ronja Røverdatter" TV animeGoro Miyazaki (Fortællingerne fra Jordhavet, Oppe på Valmuebakken) skal instruere en fjernsyns anime adaptation af den højt elskede svenske forfatter Astrid Lindgrens Ronja Røverdatter, et værk som mange (hvis ikke de fleste) danskere nok kender.
Serien kommer til at hedde Sanzoku no Musume Ronia på japansk og vil blive vist på NHK og BS Premium her til efteråret.

POLYGON PICTURES (Knights of Sidonia, The Sky Crawlers) animerer 3D CG serien i samarbejde med Studio Ghibli. Serien er første gang Miyazaki junior instruerer en fjernsyns anime serie, det medie hans far slog igennem på med afsnit af serier som Heidi – der også blev vist på NHK kanalen tilbage i 1970erne.

Goro Miyazaki har udtalt om serien “Ronja Røverdatter er ikke bare en historie om en pige der bliver voksen men også en historie om kærlighed og vækst mellem en forælder og et barn, og en historie om venskabsbånd. Mit mål er at lave et værk som alle, fra børn til voksne, vil kunne nyde.”

Hiroyuki Kawasaki (The Irresponsible Captain Tylor, Sorcerer Hunters) står for seriens komposition. NHK Enterprise producerer seiren og NHK og Dwango står for produktionen og manuskriptet.

 

Billede © NHK・NEP・Dwango, licenseret af Saltkrakan AB, The Astrid Lindgren Company

Kilde Mainichi Shimbuns Mantan Web
Kilde AnimeNewsNetwork