Ugens amv: Shake Your Tail Feather

27. marts 2014 0 Af

Denne uge har jeg igen valgt en af vise jer en af de lidt ældre amv’er som jeg syntes er ret fede. Du finder ingen af de nye animer i denne tilgengæld er den meget farverig. Jeg ved godt at musikken er fra før jeg blev født, men jeg kan godt li den. Og eftersom jeg ikke modtager nogle anbefalinger på andre amvs så er det mig der har magten! Så nyd dette lille nostalgi trip og vi ses til J-popcon dem der skal til det 🙂

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen (når jeg husker det ^^;) kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.