Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Siden er under angreb og engelsk udgave

Som I måske har bemærket har siden til tider været meget sløv til at svare i den seneste tid, det skyldes at animeguiden.dk har været under angreb i stigende grad den sidste måned. I går var vi oppe på et DDOS der varede over 10 timer, men selvom det fik serveren i knæ kom de ikke ind. Det er dog kun lidt trøst, for det piner mig at siden er så sløv medens det står på.

Jeg og en ven der er professionel inden for IT-sikkerhed arbejder konstant på at gøre “skjoldet” bedre, men vi kan kun gøre blokaderne mere dækkende og ikke mindske belastningen når de bare brutalt hamrer løs – problemet er som sagt ikke at de kommer igennem men blot at det tager en masse resurser da de forsøger konstant i perioder. Jeg arbejder dog stadig på at finde måder at aflede det bedre på, men det er ved at være svært at gøre meget mere.

Jeg må indrømme at jeg ikke forstår hvorfor animeguiden.dk er så attraktiv at få lagt ned og/eller komme ind på, jeg har domæner som jeg vil mene er endnu mere attraktive (se f.eks mit firma WLE) men som nærmest ingen angreb har. Faktum er dog at de forsøger, og så må vi blot gøre hvad vi kan for at det ikke lykkes for dem.


En god nyhed er dog at jeg så småt er ved at have en engelsk udgave af siden klar – I har måske bemærket de små flag i siden. Når I klikker på det engelske ender i på mangaguide.dk, omend planen er at jeg skal finde et bedre domæne til den – men det kommer når jeg har fået en ordentlig mængde indhold op der.

Det slog mig en dag at “min” blanding af nyheder også burde komme andre end danskere til rådighed, så derfor den ny side. Godt nok er de fleste af tingene bragt på engelsk andre steder, men det her (og AG selvfølgelig) er min blanding af hvad jeg føler er interessant, og det skal flest mulige have glæde af.

Den er ikke helt identisk med AnimeGuiden, der vil stadig komme materiale her som der ikke bliver bragt der, og dette vises også gennem et andet layout. Tag det mere som en søster-side end en direkte kopi.

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X