Forårs-sæsonen er mere end halvvejs igennem – og denne gang er over halvdelen af stemmerne fra kvinder, så det overrasker ikke at nummer et er den mande-fokuserede bold anime “Haikyu”, den seneste i Shonen Jumps række af serier med antyder kærlighed mellem drenge som fujoshi elsker.

Top 10 anime foråret 2014 “ifølge piger”

Afstemningen er lavet ud fra musik siden RecoChocos hvis brugerbase indeholder knapt så mange otaku – 58,7% af stemmerne kom således fra kvinder og 40% var under 20,så det overrasker ikke at 90% af top stemmer kom fra kvinder der dermed dominerede valget af bedste serier.

1. Haikyu!!

2. Mahouka Koukou no Rettousei

3. Jojo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders

4. Isshukan Furenzu

5. Mekaku City Actors

6. Love Live!

7. No Game No Life

8. Kamigami no Asobi

9. Soredemo Sekai wa Utsukushii

10. Black Bullet

Kilde Mantan
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

,