Ugens AMV: It’s Tricky to Make an Amv

13. juni 2014 0 Af

Ugens amv er godt nok 8 år gammel, men jeg kan huske at jeg elskede den da den kom. Det er svært at lave en god amv! Ikke mindst den gang hvor video redigering havde færre muligheder end de har nu. Så nyd denne amv med gode gamle anime’er og musik fra den gang jeg blev født XD
ADVARSEL: Der er en del hurtige klip og blink i denne amv.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.