Sommerferien ved at være ovre

Sommerferien ved at være ovre

21. juli 2014 2 Af Erik Weber-Lauridsen

Så er sommerferien snart ovre, både den “rigtige” og den jeg har valgt at holde her fra siden fordi jeg havde brug for et afbræk og en pause da jeg i en lang periode har følt at jeg lagde enormt meget arbejde for anime-fan miljøet med fik aldrig anden respons end negativ – men kunne se at folk bruger de ting jeg laver med 2200-2500 unikke læsere her på AG om måneden (99% danske).
Jeg har tænkt hen over ferien og vil forsøge at få mere balance i pligt-følelse og glæde ved hobbyen, for var ved at være et sekundært arbejde og ikke sjov hvilket gjorde mig bitter.

Sommerferien ved at være ovre

Jeg vil nok skære ned i mængden af nyheder og så til gengæld rent faktisk få set mere anime, som jeg så måske skriver om og ikke som i lang tid har følt et pres om at anmelde alt jeg så en vis mængde af hvilket så gjorde jeg ikke kunne overskue at se mere end glimt af serier.