Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens anime: Air

Air
Air

Vi forsætter med animeer der er baseret på visual novels (det var sidste uges Tsukihime også). Denne uge tager vi en lidt serie der også er et par år gammel (omend noget nyere end sidste uges) men som sagtens kan følge med det nyeste på alle punkter, lige fra det grafiske over musikken til plottet, især dette er hvad der gør serien værd at se. Det der i mine øjne især kendetegner den er at den er følelsesladet og flot tegnet (omend i en stil som Kyoyo Animation siden har genbrugt ret meget): Air.


Air er baseret på et af Keys populære spil af samme navn, der i sin oprindelige form er en såkaldt dating simulator. Karakteristisk ved disse spil er det store udvalg af forskellige piger man bliver præsenteret for, hvoraf man frit kan vælge hvilken af dem man vil ”satse” på.

Air anime serien er bygget op efter nogenlunde samme princip. En temmelig overfladisk hovedperson med en uvis fortid havner under en rejse i en by, hvor han fra dag et hvirvles ind i en myriade af forskellige pigetyper, lige fra den legesyge lilletøs til den stilfærdige og meget fingerfærdige husmodertype.

Læs hele Torstens beskrivelse

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Historien om en fan af mahou shoujo der ender som en skurk og finder ud af at hun i virkeligheden elsker at dominere og...