Vi forsætter med animeer der er baseret på visual novels (det var sidste uges Tsukihime også). Denne uge tager vi en lidt serie der også er et par år gammel (omend noget nyere end sidste uges) men som sagtens kan følge med det nyeste på alle punkter, lige fra det grafiske over musikken til plottet, især dette er hvad der gør serien værd at se. Det der i mine øjne især kendetegner den er at den er følelsesladet og flot tegnet (omend i en stil som Kyoyo Animation siden har genbrugt ret meget): Air.


Air er baseret på et af Keys populære spil af samme navn, der i sin oprindelige form er en såkaldt dating simulator. Karakteristisk ved disse spil er det store udvalg af forskellige piger man bliver præsenteret for, hvoraf man frit kan vælge hvilken af dem man vil ”satse” på.

Air anime serien er bygget op efter nogenlunde samme princip. En temmelig overfladisk hovedperson med en uvis fortid havner under en rejse i en by, hvor han fra dag et hvirvles ind i en myriade af forskellige pigetyper, lige fra den legesyge lilletøs til den stilfærdige og meget fingerfærdige husmodertype.

Læs hele Torstens beskrivelse

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,