AIOdense - Fredag 19 september - Arrietys hemmelige verden

AIOdense – Fredag 19 september – Arrietys hemmelige verden

1. september 2014 0 Af

Vi sætter Hayao Miyazakis Arriettys hemmelige verden på.

I al hemmelighed henter lilleput-pigen Arrietty og hendes familie af Lånere hver nat småting fra menneskenes skuffer og skabe ned til deres skjulte hjem under husets gulvbrædder. Arrietty er enormt nysgerrig, så hun overhører sine forældres advarsel mod at tage på opdagelse i det spændende vildnis i menneskeverdenen udenfor og drager bevæbnet med en knappenål af sted blandt blomster, fugle og sultne katte. I haven møder hun drengen Sho og et overraskende venskab tager sin begyndelse…

AIOdense - Fredag 19 september - Arrietys hemmelige verden

AIOdenses møder begynder klokken 16 og lukker og slukker klokken 22.

Foreningen AIOdense holder til på Nørregade 60, 5000 Odense C.

Foreningens egen hjemmeside