Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Nyt udseende og forbedret sikkerhed

Der blev i går fundet en sikkerhedsbrist i sidens gamle tema så jeg gik straks i gang med at skifte det inden den blev hacket. Jeg beklager at siden så lidt spøjs ud i nogle timer, jeg håber I bærer over med det.

Det ny design er så småt ved at være finpudset. Det er måske ikke så iøjnefaldende som det gamle, men jeg valgte denne gang at fokusere på læsbarhed og at gøre det let at finde rundt end på at være visuelt spændende.
Jeg har fokuseret meget på at få de ting, som jeg føler er sidens fokus og mest interessant for folk, mere tydeligt frem og selvfølgelig gøre adgangen til de funktioner/sektioner folk bruger mest let tilgængelig.

I må endeligt sige hvad I synes er bedre, dårligere eller blot markant anderledes end det gamle – og selvfølgelig hvad I kunne tænkte jer af forbedringer til siden.

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X