Der er indimellem anime som man enten bliver sulten af eller hvor man bare må smage det (mad) de spiser i. De næste ugers afstemninger vil handle om disse serier, der får ens mund til at løbe i vand.


Lad os tage en introduktion til denne uges fem serier og den mad de er kendt for:

Ben-to

Ben-to

Ben-to

Ben-to handler om folk der kæmper for at få de billigste færdigretter fra supermarkeder. Det er dog ikke bare færdigretter, men de bedste lavet i butikkerne selv.

Yakitate Japan

Yakitate Japan

Yakitate Japan

Yakitate Japan er en serie om en knægt der vil lave verdens bedste brød, men undervejs skal han konkurere mod andre bagere på bedste shounen maner. Han får da også lavet noget fantastisk brød undervejs, blandt andet et der er så godt at man kortvarigt dør og kommer i himlen – og det er ikke engang hans bedste…

Kanon

Kanon

Kanon

Kanon handler godt nok ikke om mad, men de taiyaki (fiske-formede kager) som Ayu-chan elsker så højt er nok blandt det mest ikoniske mad fra anime.

Yumeiro Patissiere

Yumeiro Patissiere

Yumeiro Patissiere

Yumeiro Patissiere viser hvordan en sød tand kan lede en til selv at være med til at lave kager, fantastiske kager der ikke kun smager sødt men også ser fantastiske ud.

Toriko

Toriko

Toriko

Toriko er til dem der er meget sultne og/eller kan lide store portioner… meget store portioner. Toriko handler om en mand vis eneste mål i livet er at sørge for sjælden mad, så derved er der mange ret fantastiske retter deri – men er det de mest tiltrækkende…

[socialpoll id=”2224895″]

Afstemningen lukkes på fredag den 10 oktober 2014.

Tagged i:

, , ,