Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens AMV: Ninja Re Bang Bang

ugens amv ninja re bang bang scaled

Denne uge får i en amv med monogatari serien. Den serie er åbenbart populær at lave amv af…nok på grund af alle de sjove vinkler 🙂

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=pCkM9U_NqiY&w=1280&h=720]

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X