Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

5% af det gamle indhold oppe igen, men gamle problemer igen

5% gendannet af det gamle indhold, men gamle problemer igen

Som folk nok har bemærket forsvandt størstedelen af sidens gamle indhold midt i februar, da det lykkedes onsindede folk at crashe sidens database fatalt. Jeg har backup af det meste af indholdet, men fordi der var så meget (over 6000 indlæg) kan hele det gamle indhold ikke hentes ind igen men skal lægges op i små bidder. De fleste af de gamle anmeldelser og artikler er online nu, der mangler kun en 10-20 stykker, og lidt af det andet, men det var desværre de lette 5% at gendanne, resten bliver mere besværligt og jeg har megen lidt tid pga arbejde, men jeg håber at få mere og mere af det op igen over de næste måneder.

Desværre er et af de gamle problemer kommet igen i dag, hvilket er spøjst i forhold til at jeg ikke har rettet spor i koden siden i går: Søge funktionen virker ikke mere ordentligt i FireFox og Internet Explorer. Den virker dog fint i Safari og Chrome, så det er lidt spøjst, men jeg ser på det for den fejl er både irriterende for jer brugere og fascinerende som udvikler, for det burde virke.

5% af det gamle indhold oppe igen, men gamle problemer igen

5 kommentarer

5 Comments

 1. Erik Weber-Lauridsen

  25. marts 2015 at 11:36

  Det ser ud til at søgefunktionen ikke virker i nogen browsere nu overhovedet, men jeg har ikke nået at rette nogen kode endnu, mystisk. Jeg graver i det.

  • Erik Weber-Lauridsen

   25. marts 2015 at 18:22

   Så burde søgefunktionen fungerer igen i alle browsere, og endda bedre end før da den nu bruger end bedre algoritme til at sortere svarene efter relevans frem for dato.

 2. Lolomus

  7. april 2015 at 16:23

  Hey Erik, der var en opskrift på siden før, der hed “Ugens japanske opskrift Melonpan” som ikke er der mere, det var en utrolig god opskrift, tror du, den kommer op igen? Eller der er en mulighed for, at jeg kan få opskriften igen? 🙂

  • Erik Weber-Lauridsen

   7. april 2015 at 17:48

   Prøver om jeg kan grave den frem til dig igen i aften eller i morgen 🙂 I det hele taget ville jeg gerne have tingene op igen, men har så travlt med arbejde at jeg ikke kan nå det 🙁

   • Erik Weber-Lauridsen

    8. april 2015 at 20:57

    Ok, den har forputtet sig men den er ikke glemt! Send mig eventuelt en mail (erik [@] animeguiden.dk), så sender jeg dig den direkte fra den fil hvor vi skrev opskrifterne ned i sin tid.

Skriv en kommentar

X