Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens AMV: Magician Under the Moonlight

ugens amv magician under the moo

Jeg kan rigtig godt li Kaito Kid! Den her amv illustrere meget godt, hvordan han skal balancere skole, kærlighed og det at være en mestertyv. Og så er han bare så cool!….fik jeg nævnt at jeg elsker Kaito Kid?

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende os linket til dem, så vil vi tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan vi ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og vi ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til os, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.