Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens AMV: The Pretty Cure for the Common Magical Girl

ugens amv the pretty cure for th

Denne uge har jeg valgt at dele en amv kun med Precure. Det er den magical girls franchise der har kørt længst. I over 10 år, mere end 500 afsnit og en stribe film, kan man roligt sige at de har holdt sig godt. Denne amv har kun 5 af Pretty Cure grupperne med så husk på at der mange flere 🙂

Hvis andre vil have deres videoer delt som ugens AMV må de endelig sende os linket til dem, så vil vi tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan vi ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og vi ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til os, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Selv guder kan have penge problemer 😀 Bare spørg Yato fra Noragami!

Anime

Nu Solo Leveling snart får en anime, tænkte jeg at jeg ville dele den her fede AMV (eller MMV). Den er bedre end den...

Anime

Efter lang pause vender ugens AMV tilbage! Jeg håber på at dele en ny hver onsdag/torsdag 😀 Og fordi jeg lige har set at...

Anime

Ah Yuri on ice og musik fra midt 2000. Hvad kunne være bedre!!?