Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Prison School live action trailer

Prison School live action trailer

Her er den føste trailer for det kommende Prison School live action TV drama, og hypen for serien er steget endnu mere da den ikke kun viser trusser men generelt er rimeligt tro mod den originale manga.

Spørgsmålet er selvfølgelig om den originale Prison School mangas vildere scener vil komme med, omend scenerne i traileren allerede er i det mere lumre ende for TV – men japansk TV er selvfølgelig mere frisindet på nogle områder, men det får vi jo at se når serien begynder på japansk TV om knap halvanden måned.
Jeg må indrømme at jeg ikke følger Prison School anime serien, så jeg ved ikke hvordan den behandler disse scener for at have et sammenlignings grundlag, folk der ser den må gerne kommentere på dette!

Indtil videre rammer den i hvert fald både tone og personenernes udseende ret godt, hvilket vi lidt lettere kunne se på billederne af personerne.

Prison School TV drama serien begynder på japansk TV den 25 oktober.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL !Siden indeholder materiale der er 18+)

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Figurer og merchandise

En række figurer i piger i forskellige grader af meget lidt tøj, undertøj og stillinger der er meget tydelige i deres udtryk.

Film og TV

Her er endnu en trailer for den kommende Knights of the Zodiac live action film baseret på den klassiske Saint Seya manga.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af piger i forskellig grad af tøj. Alt fra en enormt sky skolepige, den bedste tank men i skimpy tøj, en...