Her er den føste trailer for det kommende Prison School live action TV drama, og hypen for serien er steget endnu mere da den ikke kun viser trusser men generelt er rimeligt tro mod den originale manga.

Spørgsmålet er selvfølgelig om den originale Prison School mangas vildere scener vil komme med, omend scenerne i traileren allerede er i det mere lumre ende for TV – men japansk TV er selvfølgelig mere frisindet på nogle områder, men det får vi jo at se når serien begynder på japansk TV om knap halvanden måned.
Jeg må indrømme at jeg ikke følger Prison School anime serien, så jeg ved ikke hvordan den behandler disse scener for at have et sammenlignings grundlag, folk der ser den må gerne kommentere på dette!

Indtil videre rammer den i hvert fald både tone og personenernes udseende ret godt, hvilket vi lidt lettere kunne se på billederne af personerne.

Prison School TV drama serien begynder på japansk TV den 25 oktober.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL !Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: