Old school anime fans husker nok Slayers anime film og serierne, og disse minder fra fortiden bliver bragt op til overfladen i denne trailer for det kommende Slayers BD bokssæt. Dette sæt lader fans af den gamle serie gen-se de ældste film og OVAer i franchiseen i en lettere remastered udgave – omend det (heldigvis) kun er farver og skarphed der er ændret svagt, tegningerne forbliver de samme.

Jeg må indrømme at jeg blev lidt varm om hjertet og glad ved gensynet i traileren, serierne om den ild-hårede unge kvindelige magiker og de folk der samles omkring hende var i mange år en af mine yndlings franchises. På den måde er det at gense serierne og filmene lidt ligesom at gense gamle venner, og jeg ved at det for “gamle” anime fans fra omkring og før årtusindeskiftet var en af de serier alle kendte så jeg er ikke den eneste med den følelse.

Traileren der bliver oplæst af den uforlignelige Lina Inverse (og Naga):

Boks sættet indeholder følgende film og OVAer from the interminable and overly complex release history of the classic show:

Slayers Perfect (1995 film)
Slayers Return (1996 film)
Slayers Great (1997 film)
Slayers Gorgeous (1998 film)
Slayers Premium (2001 film)
Slayers Special (1996 OVA: 3 afsnit)
Slayers Excellent (1998 OVA: 3 afsnit)

Slayers Film & OVA BD-Box trailer

Slayers BD box sættet udkommer den 30 oktober i Japan og kan bl.a. bestilles hos  Amazon.co.jp til ¥30.369 (1666kr) – noget under den anbefalede pris på ¥41040 (2251kr). Det er dyrt hvis man kigger på Vestlige priser, men ikke slemt ifølge normen for udgivelser i Japan.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: