Jeg kan ikke huske om jeg har haft delt denne amv. Desværre lider AnimeGuiden af nogle angreb og hvis jeg har haft delt den, kan jeg ikke se det :/
Det sagt så syntes jeg godt denne amv kan tåle at blive delt igen 🙂
En frisk og farverig amv lavet med klip fra The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Kategoriseret i:

Tagged i: