Denne uges skumle AMV kommer fra anime’en Aku no Hana (Flowers of Evil). Tydeligvis lavet i en lidt anden stil end man er vant til i anime. Du får næsten en komplet historie, fra en ende til en anden i denne amv. Den er derudover også meget flot sammensat, med music der passer perfekt til til den mærkelig kærligheds situation der foregår på skærmen.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Kategoriseret i:

Tagged i: