Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

LYN-KONKURRENCE ’Marnie – min hemmelige veninde’ 20/12/2015
LYN-KONKURRENCE ’Marnie – min hemmelige veninde’ 20/12/2015

Anime

Lyn konkurrence til 20 december 2015: ’Marnie – min hemmelige veninde’

Der kommer snart en ny Ghibli film i de danske biografer, den sidste Ghibli film indtil videre (og måske sidste overhovedet), Marnie – min hemmelige veninde. I den anledning udlodder vi i samarbejde med Camera Film, der står for at distribuere filmen til de danske biografer, fem gange to billetter til filmen. Tusind tak til Camera Film for at sponsorere dette!

Filmen får premiere første juledag (25/12) i en lang række biografer landet over, en delvis liste kan ses på Ebillet og der er også nogle på Kino, men derudover er der også mindre steder som Øst for Paradis.

Det gør du for at vinde

Siden filmen får premiere så tæt på jul vil det at vinde billetter til filmen nærmest være en ekstra julegave, så derfor er konkurrencen simpel: Skriv hvorfor du har fortjent at få en ekstra julegave i år. De bedste begrundelser vil blive belønnet og offentliggjort her på siden – men uden fuldt navn, kun fornavn.

Udfyld følgende formular for at deltage:

Konkurrencen er hermed lukket, tak til dem der deltog. Vinderne vil blive informeret hurtigst muligt.

Navn og adresse er til forsendelse, telefon er så vi kan kontakte dig om at du har vundet, da det ikke er alle der tjekker deres email og det kan være rart at vide at man skal kigge i postkassen – især i denne juletid hvor posten er meget presset.

Da filmen har premiere i de danske biografer den 25 december og postvæsnet ikke er specielt stabilt for tiden er sidste chance for at deltage den 20 december 2015, derfor vi kalder det en lyn-konkurrence.

Trailer

Ingen danske biografer, der har den danske trailer, ville lade mig virkende embedde den så I må nøjes med den internationale

LYN-KONKURRENCE ’Marnie – min hemmelige veninde’ 20/12/2015Officiel pressemeddelelse

’Marnie – min hemmelige veninde’: Den nye film af instruktøren af ‘Arriettys hemmelige verden’ kan risikere at blive den sidste film fra Studio Ghibli, der midlertidigt har indstillet produktionen af spillefilm. Hiromasa Yonebayashi var i øvrigt også key-animator på ‘Når vinden rejser sig’, ‘Oppe på Valmuebakken’, ‘Ponyo’, ‘Det Levende Slot’ samt animator på ‘Chihiro og Heksene’. Historien om Marnie er baseret på en engelsk roman af Joan G. Robinson fra 1967, der handler om den utilpassede pige Anna, der bliver sendt ud på landet i et forsøg på at forbedre sin opførsel. Her møder hun den blonde ensomme pige Marnie, der deler sine følelser med Anna – og senere også et tragisk mysterium, der sætter dybe spor i Annas personlighed.
Ligesom med ‘Når Vinden Rejser Sig’ er der tale om et tema og en melankolsk handling, der både vil tale til yngre og voksne publikummer.
http://www.grandteatret.dk/film/filminfo/?filmid=22553694

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til august kommer The First Slam Dunk anime filmen i de danske biografer.

Anime

Oprindeligt var det meningen af Sword Art Online -Progressive- anime filmen skulle vises i de danske biografer den 20 januar og nogle dage frem,...

Anime

Superhelte-anime-filmen My Hero Academia: World Heroes’ Mission er den med spænding ventede tredje film baseret på Kōhei Horikoshis megapopulære manga-serie.

Anime

Cells at Work!! biograf anime filmen får en platelet kortfilmDogeza de Tanondemita komedie anime infoFørste Fate/Grand Order anime film planlagt til 5 december efter...