Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens AMV: Earthquake

ugens amv earthquake

Jeg vender tilbage med ugens AMV! Beklager at jeg har været væk så længe, men nu er jeg tilbage. Så lad os nu shake it off og komme i gang igen med en AMV som ikke er med sangen shake it off…
Men den ryster stadig godt!

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X