Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Eriks blog: Februar måneds mangaer

Eriks blog: Februar måneds mangaer

Jeg har indimellem overvejet om jeg skulle tage enkelte indlæg fra min private blog herover når de relaterede til Japan, og jeg vil prøve det lidt da det viser at jeg ikke bare skriver om anime og manga her men faktisk også køber og dyrker det.


Vi var en kort tur i Flensborg i weekenden, så selvfølgelig kom vi også forbi Gandalph og fik købt op på lidt af de serier vi samler på.

Jeg faldt også over en ny serie, jeg ikke kendte men som så spændende ud, så jeg købte de første tre bind af den. Det viser sig så at Magdala de Nemure kun er fire bind, så den er også snart slut. Jeg slugte første bind søndag morgen, så det var ikke et dårligt køb. Den er lidt rolig i tempoet men interessant da den godt nok foregår i en fantasy verden, men der er ikke meget overnaturligt og det at samfundet styres af kirken, ridderordenen (=de adelige) og laugene passer godt med den virkelige middelalder. Det samme gælder det at alkymister (som er rigtige alkymister der blander ting og ikke magikere som i FullMetal Alchemist) regnes som kættere fordi de vil forstå Guds værk men samtidig er ønskede da de bl.a. kan forældre metaller. På den måde er den lidt atypisk, men der er en sød, lille nonne med der bringer også trygt tilbage til manga-rammerne.

Vi købte:

  • Blue Exorcist #15
  • Fairy Tail #42
  • Magdala de Nemure #1-3
  • My Magic Fridays #9
  • Nisekoi #11
  • Spice & Wolf #12

Eriks blog: Februar måneds mangaer

Det bringer så samlingen op på 1143 bøger.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X