Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens AMV: Sugar

Ugens AMV: Sugar

Denne uges AMV er en sukkersød sag! I anledning af valentines dag på søndag, bringer jeg en romantisk MEP med en håndfuld søde anime par. Nogle cannon, andre mere ønsketænkning 😉

Hvis andre vil have deres videoer delt som ugens AMV må de endelig sende os linket til dem, så vil vi tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan vi ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og vi ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til os, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X