Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

ugens amv skyfall
ugens amv skyfall

Anbefaling

Ugens AMV: Skyfall

En stemningsfyldt amv bygget over sangen Skyfall, som jo er åbnings sangen til James Bond filmen af samme navn. Flot sammensat ved hjælp af flere forskellige anime’er. Mest fremtrædende er dog Cowboy Bebop og Fate/stay night.

SPOILER WARNING: Indeholder muligvis nogle spoilers for Cowboy Bebop

Hvis andre vil have deres videoer delt som ugens AMV må de endelig sende os linket til dem, så vil vi tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan vi ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og vi ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til os, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Selv guder kan have penge problemer 😀 Bare spørg Yato fra Noragami!

Anime

Nu Solo Leveling snart får en anime, tænkte jeg at jeg ville dele den her fede AMV (eller MMV). Den er bedre end den...

Anime

Efter lang pause vender ugens AMV tilbage! Jeg håber på at dele en ny hver onsdag/torsdag 😀 Og fordi jeg lige har set at...

Anime

Ah Yuri on ice og musik fra midt 2000. Hvad kunne være bedre!!?