Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ikke så aktivt her pga skole og job
Ikke så aktivt her pga skole og job

Blog

Ikke så aktivt her pga skole og job

Jeg har i den sidste tid været i praktik, men den er ved at være overstået nu så jeg skulle både skrive rapport derom og samtidig skal jeg til at skrive min bachelor, der skal være færdig om nogle uger, så derfor har jeg ikke fået opdateret her så ofte og kan heller ikke garantere at der kommer så meget i den kommende tid. Om et par måneder har jeg dog en bachelorgrad i webudvikling, mon ikke det kan give mig nogle mere faste rammer med to bachelorgrader, hvilket siden her også burde kunne få gavn af.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...