Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Mere tid til siden igen
Mere tid til siden igen

Blog

Mere tid til siden igen

Nu har jeg endelig fået afleveret min bacheloropgave i webudvikling, så nu burde jeg have tid til at opdatere siden her igen. Selv om det er min anden bachelorgrad har det alligevel taget megen energi og tid, så jeg måtte sætte siden her i bero, jeg håber I vender tilbage hertil med fornyet glæde fremover!

Mere tid til siden igen

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Det er næsten et år siden jeg skrev om min samling af manga sidst, men den er ikke stået stille.

Blog

Jeg beklager siden har været nede i over et døgn, og de tre indlæg jeg fik lavet i går er væk, men rammen i...

Blog

Hjemmesiden indlæg burde se bedre ud på mobile enheder nu.

Blog

Der har ikke været ret megen aktivitet her på siden fordi jeg har været i sommerhus med familien, men nu er vi tilbage hjemme...