Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Makoto Shinkais ‘your name.’ anime film i top med 1,28 milliarder yen på 3 dage

Makoto Shinkais 'your name.' anime film i top med 1,28 milliarder yen på 3 dage

Makoto Shinkais 'your name.' anime film i top med 1,28 milliarder yen på 3 dageDen japanske film journalist Hirō Otaka skrev i mandags på sin Twitter konto at Makoto Shinkais ny your name. (Kimi no Na wa.) anime film har tjent ¥1.277.960.000 (83.967.083kr) i de tre dage der gik siden den havde premiere i fredags.

Filmens officielle Twitter konto offentliggjorde også at filmen var #1 lørdag og søndag fordi den solgte 688.000 billetter til ¥930 millioner  (61,1 millioner kr). Filmen havde premiere i Japan i 301 biografer, og TOHO forventer at den samlet vil tjene 6 milliarder yen (394 millioner kr).

Beskrivelse

Mitsuha er en kvindelig high school elev der bor i en by på landet langt ude i bjergene. Hendes far er borgmester og ikke ret meget hjemme, og hun bor sammen med sin  elementary school alder lillesøster og hendes bedstemor. Mitsuha har en ærlig personlighed, men hun kan ikke lide sin families Shinto helligdoms traditioner, eller at hendes far er med i valg-kampagne. Hun er ked af at bo i en indelukket by på landet og længes efter den vidunderlige livsstil i Tokyo.
Taki er en mandlig high school elev som bor i det centrale Tokyo. Han bruger sin tid sammen med venner, arbejder deltids i en italiensk restaurant og er interesseret i arkitektur og kunst.
En dag har Mitsuha en drøm hvor hun er en ung mand. Taki har også en drøm, hvor han er en kvindelig high school elev i en by i bjergene, som han aldrig har besøgt. Hvad er hemmeligheden bag deres drømme om personlig erfaring?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X