Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

UGENS AMV: Photograph

Jeg er tilbage! Yeah… Jeg har valgt at starte året med en AMV med, hvad ellers, Yuri!!! on Ice selvfølgelig! Det er en god anime, jeg kan godt li den, svingende animations kvalitet og det hele.
Indeholder milde spoilers.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X