Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

ugens amv photograph
ugens amv photograph

Anbefaling

UGENS AMV: Photograph

Jeg er tilbage! Yeah… Jeg har valgt at starte året med en AMV med, hvad ellers, Yuri!!! on Ice selvfølgelig! Det er en god anime, jeg kan godt li den, svingende animations kvalitet og det hele.
Indeholder milde spoilers.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

I starten af næste år begynder Whisper Me a Love Song om to piger der overvejer hvad kærlighed betyder.

Manga og bøger

Den 21. begynder en ny yuri manga, der foregår i en fjern fremtid blandt rumfiskere: Twin Star Cyclone Runaway.

Anime

Lige nu kan den uafhængigt lavede Volicia of Pluto -Vapor Trail Another Age 2006- yuri science fiction animeen ses gratis på Youtube.

Anime

Til april begynder serien om en ca´fe med rent kvindeligt personale.