“I denne verden sværdet er et bevis på magten. Det er en sandhed, der ikke kan tilbagevises.”

Fra fantasy handske dukketeater serien med en efterfølger på vej “Thunderbolt Fantasy Sword Seekers” kommer en Nendoroid af Betsu Ten Gai – den uovertrufne sværdkæmper og leder af Genkishu med evnen til at kontrollere de dødes ånder!

Han kommer med tre ansigts dele herunder hans standard udtryk med et snedigt smil, et chibi udtryk baseret på en illustration tegnet af Yuupon såvel som et udtryk baseret på den faktiske handske marionet anvendt i serien!

Han kommer med en lille udgave af masken han bar, da han først dukkede op i serien samt et Nendoroid størrelse sværd!

En af de mystiske Miyoku skabninger, han brugte til transport og mere er også inkluderet!

Vær sikker på at vise ham med de tidligere udmeldte Nendoroid Lin Setsu A og genskabe Thunderbolt Fantasy Sword Seekers atmosfære i din samling!

“Nendoroid – Thunderbolt Fantasy Touriken Yuuki: Betsu Ten Gai” figuren er modelleret af af Shichibee og lavet i samarbejde med Nendoron. Han er planlagt til udgivelse til april 2017 til en vejledende pris af ¥5000. AmiAmi tager dog kun ¥4000, men du kan sikkert finde ham andre steder til en billigere pris også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,