Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

UGENS AMV: Blue Spring

ugens amv blue spring

Denne AMV skulle selvfølgelig ha været lagt op sidste uge og selvfølgelig glemte jeg det -__- Men her er den!
Jeg kan især godt lide kontrasten de monokrome/dæmpede farver og de stærke farver i starten. Ligesom for at vise romantik giver farve på livet? Anime: Ao Haru Ride

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende os linket til dem, så vil vi tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan vi ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker ved nogen videoer (tvivler ekstremt meget på at det sker ved denne dog) og vi ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til os, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X