Ugens AMV: Mr. Suave

2. april 2017 0 Af Christina

Denne uges AMV er med ham der rumvæsenet/robotten fra Haven’t You Heard? I’m Sakamoto. Hvad? Nej han er en robot….fordi jeg siger det okay! Han er en space robot ligesom Mikitaka Hazekura fra Jojo’s Bizarre Adventure er et rumvæsen! Sådan er det bare! Fight me!!!

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.