Ingen har sagt at kærlighed var let. Man skal begge kunne li hinanden, stjernerne skal stå rigtigt på himlen og de skal blive hos dig selv efter de har opdaget din hemmelige doujinshi samling….

Anime: Gekkan Shoujo Nozaki-kun (Du troede det ville være Kiss Him Not Me! HAHAHA en anden gang 😉 )

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.

Kategoriseret i:

Tagged i: