Her er et par trailere for den kommende Yoake Tsugeru Lu no Uta anime film. Filmen instrueres af Masaaki Yuasa og får premiere den 19 maj.

Beskrivelse

Kai, en ung mellemtrins elev, bor i Hinashi By, en ensom fiskerby med sin far og sin bedstefar, en paraplymager. Han plejede at bo i Tokyo, men efter at hans forældre blev skilt flyttede han tilbage til sine forældres hjemby. Kai har svært ved at fortælle sine forældre de komplicerede følelser, han har for dem, og han er ensom og pessimistisk over hans skoleliv. En af hans fornøjelser er at uploade sange, han skriver til internettet.

En dag inviterer hans klassekammerater Kunio og Yuho ham til at deltage i deres band “SEIRÈN”. Da han modvilligt følger dem med til Merfolk Island, deres øvested, møder de Lu, der er en havfrue pige. Lu synger glædeligt og danser uskyldigt. Da Kai begynder at tilbringe tid med hende, begynder han at kunne sige, hvad det er, at han virkelig tænker.

Men siden oldtiden har folk i Hinashi By troet, at havfruer bragte katastrofe. Der sker noget, der sætter en stor kløft mellem Lu og byens borgere. Og så er byen i fare. Vil Kais råb om hjertet være i stand til at redde byen?

Kilde

Kategoriseret i: