Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

“In This Corner of the World” kommer i de danske biografer

"In This Corner of the World" kommer i de danske biografer

Den prisvindende anime film In This Corner of the World, instrueret af Sunao Katabuchi, kommer i de danske biografer om knap en måned (den 7 august). Den kommer dog kun med engelske undertekster, ikke danske.

Den officielle pressemeddelelse:

VINDER AF ÅRETS ANIMATION I JAPAN

Vinder af årets animation i Japan 2017 (Awards of the Japanese Academy 2017). Denne coming of age-historie fokuserer på Suzu, som i 1944 flytter fra den lille by Kure til Hiroshima for at leve sammen med hendes mands familie.

Suzus liv ændres drastisk da byen rammes af Atombomben. Dette til trods lykkedes det hende at leve et liv med alle de udfordringer der er i dagligdagens Japan under krigen. Denne smukke  og dramatiske fortælling om tab og om hvordan mennesker overkommer de værst tænkelige omstændigheder er en af de nyeste anime mesterværker fra Japan.

Instruktør: Sunao Katabuchi

Censur: to.15

Forestillingen vises med japansk tale med danske undertekster.

Trailer

Bestil billetter

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X