Anden måde at dele nyheder på

Anden måde at dele nyheder på

30. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Siden der er rigtig, rigtig mange nyheder, som jeg gerne vil dele her, og siden de fleste her kan engelsk vil jeg prøve en ny form. Jeg lægger et opsummerende link med billede op (i stil med den måde FaceBook fremviser links på) i stedet for at bruge megen tid på at oversætte alt fra kilden til dansk.

Det betyder ikke at ikke indimellem vil gøre den slags stadig, men det lader mig dele store mængder ting hurtigere – og måske får jeg så endda tid til at se og især anmelde mere anime.

Dette ny tiltag får sin egen menu kategori, “nyheder”, hvilket måske er ret forvirrende for der er blevet delt mange nyheder her før, men indtil videre kan jeg ikke finde på et mere beskrivende navn.

Anden måde at dele nyheder på