Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Mit arbejde tager min tid – men det er også fedt

Mit arbejde tager min tid - men det er også fedt

Jeg har ikke fået skrevet så meget / bragt så mange nyheder her  på siden den sidste tid fordi jeg har meget tralvt med mit arbejde. For dem der ikke kender mig personligt så arbejder som adjunkt på ErhvervsAkadmiet Lillbælt. Det meget arbejde er primært fordi jeg igen skal undervise et hold i Unity og VR udvikling, som er et felt der også er ret nyt for mig -men det er det så også for stort set alle, hvilket netop gør det spændende, at undervise i et felt der er på kanten af udviklingen.

I den anledning har vi også andre teknologier inde, der “udvider” virkeligheden. Vi arbejder f.eks. med Augmented Reality programmer a la Pokémon Go og Microsofts Hololens. En anden ting jeg viser frem er hologrammer, eksemplificeret gennem RealFictions Dreamoc. Og nu det var hologram satte jeg selvfølgelig en video med Hatsune Miku på som demo.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X