Den kommende Toji no Miko (Katana Maidens: Toji no Miko) begynder på japansk TV den 5 januar 2018.

Beskrivelse

Hellige piger, der bærer sværd, har siden gamle tider været kæmpet mod “aratama”, mærkelige eksistenser der truer den menneskelige verden. Disse unge kvinder, der bærer skoleuniformer og sværd kaldes “Toji”, og de tjener som en officiel enhed inden for politistyrken som en “særlig religiøs tjeneste politi gruppe”. Regeringen tillader Toji at bære sværd og tjene som embedsmænd, og regeringen har oprettet fem skoler over hele landet til pigerne. Pigerne lever almindelig skole liv, mens de lejlighedsvis udfører deres pligter. De bærer deres sværd og bruger forskellige beføjelser til at bekæmpe og beskytte folket. Om foråret sender de fem skoler deres bedste Toji for at konkurrere i en turnering. Da turneringen kommer tættere på, træner alle repræsentanterne på blive stærkere og forbedre deres færdigheder.


Mere info på MyAnimeList

Kategoriseret i: