Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Den gang store anime skabere lavede en cyberpunk reklame for irsk øl

Den gang store anime skabere lavede en cyberpunk reklame for irsk øl

Ghost i Shell anime filmen blev enormt godt modtaget på de britiske øer og blev med det samme kult da den udkom tilbage i 1997. Det var bryggeriet Murphy hurtige til at udnytte, og de ansatte et reklamebureau til at lave en anime-tema reklame. Det firma, Nexus Productions, var i stand til at samle et team af all-stars fra Production I.G. at lave en af de måske fedeste reklamer nogensinde.

Reklamen hed “Last Order” og fortæller historien om en cyberpunk-metropol, hvor en bande på seks samuraier løber mod uret for at nå en pub inden den lukker, så de kan få en pint af Murphys irske stout.

Instruktøren var Blood: The Last Vampires Hiroyuki Kitaku. Character design blev lavet af Ghost in the Shells Kazuchika Kise mens baggrunds illustrationer blev håndteret af Jin-Rohs Hiromasa Ogura.

Alle samlet for at lave en irsk øl reklame.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.

Anime

Om under en måned kommer endnu en serie om en lille senpai og hendes medansatte. Hende her er dog kun lille af højde, ikke...