Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Stadig problemer med siden

Stadig problemer med siden

Serveren bøvlede igen, jeg overvejer at kigge efter en anden /en anden opsætning snart. Det vil dog også betyde at der overvejes en Patreon, for det bliver ikke billigt, så det kunne være rart hvis dem der læser siden også spæder til – til gengæld er reklamerne allerede væk som folk måske har bemærket.

Det var igen nogen eller noget der angreb samme sted som altid på siden. De kom aldrig ind og kunne overtage siden, men den konstante belastning ledte til at en af tabellerne i databasen blev korrupt. Heldigvis kunne der rulles tilbage, men det betyder dog at der er fem dage i sidste uge der skal gendannes når jeg har tid.

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Blog

Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet...