Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Mere originale indlæg, mindre kopiering fremover

Jeg indrømme at jeg i meget, meget lang tid direkte har viderebragt andres nyheder ned til den direkte formulering på den engelske udgave af siden. Dette skyldes at jeg (stadigvæk) har meget travlt, med fuldtidsarbejde ved siden af og den primære del af driften af foreningen AIOdense. Det er ikke nogen undskyldning, men den virker god nok når man tænker på at mit største ønske er at flest mulige for øjnene op for alt det spændende der sker inden for denne verden så ting skal spredes mest muligt.

Jeg vil dog fremover forsøge i videst muligt omfang at skrive alt selv, men f.eks. ved reklamer for foreningers arrangementer og andet med officielle pressemeddelelser vil disse blive bragt.

Dette vil nok have den effekt at mængden af indlæg her går ned, men så må jeg jo blive mere selektiv i hvad jeg bringer videre. Og så er der jo det evige håb om at nogen på et tidspunkt melder sig til at give en hånd med.

Dette er en del af vejen mod at åbne op for en Patroen så andre kan dele de efterhånden udgifter det koster at drive siden, for at kunne tillade mig det skylder siden folk mere originalt materiale – både formuleringer af nyheder og andet!

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X