Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Større opdatering af det indre af siden her

miku

Der er sket en større opdatering af meget af koden bag hjemmesiden her, der er kommet en del flere funktioner til bagved og nogle er ændret, så der kan være en del småting der lige skal falde på plads. Det burde ikke være noget I “almindelige” læsere mærker dog.

Derudover arbejdes der på ny features og måder at gøre siden mere interessant på, så jeg til sidst kan føle mig berettiget til at åbne en Patreon for at dele de udgifter jeg har ved at drive siden – indtil da så se det som en tidlig julegave til jer der har kørt i 18 år (omend aldrig så dyr/stor som nu).

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Blog

Jeg var i Aarhus i torsdags og fik købt lidt manga i butikkerne der.

Blog

Så virker kalenderen på siden igen efter lidt over en måneds nedetid. Den er opdateret med de events jeg kender til men send endelig...

Blog

Siden jeg sidst skrev om køb i foråret har jeg fået købt en del flere mangaer, 24 bøger for at være præcis.

Blog

Jeg har været nogle dage på ferie, så siden blev ikke opdateret, men nu er jeg tilbage så der kommet nyt igen. Har samlet...