Fra den officielle side for eventet:

Kom til cosplay-fest før og efter visningen af ‘Road to Ninja: Naruto the Movie‘. Asta bar er åben fra 18:00 og DJ’en spiller japansk musik. Kl. 18:45 er der film – der kort introduceres. Festen fortsætter efter filmen. Kom gerne udklædt, men det er intet must.

Road to Ninja: Naruto the Movie
Instruktør: Hayato Date
Det er næsten umuligt at snakke om japansk populærkultur uden at nævne den nuddelglade ninja, Naruto, der i løbet af de sidste to årtier er blevet et vaskeægte fænomen, som i høj grad repræsenterer den japanske manga på globalt plan. Ud over masser af bøger, utallige videospil og hundredevis af tv-afsnit er der også kommet en del spillefilm ud af det imponerende ninjaunivers, og ’Road to Ninja’ må siges at være en af de stærkeste film i den episke saga om den stjernekastende spilopmager. Naruto bliver sammen med veninden Sakura kastet ind i en alternativ verden skabt af mørk magi, hvor alt er vendt på hovedet. I denne forskruede virkelighed bliver både venskab og ninjaevner sat på en afgørende prøve.

Appearances: Junko Takeuchi, Chie Nakamura, Toshiyuki Morikawa, Emi Shinohara

Japan, 2012
DCP, 109 min.
Engelske undertekster
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Link til eventet

Kategoriseret i: