Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anmeldelse

UNIQLO København

UNIQLO København

Dette indlæg har været en del tid undervejs, da en tur til Japan kom i vejen, så det er ikke sikkert at alt tøj på billederne stadig er på lager – men de har sikkert fået andre spændende ting!

Uniqlo er en af de store tøjbutikskæder på verdensplan med mange butikker i Japan og Asien, og nu er der også en i Danmark.

Umiddelbart ligner UNIQLO billige tøjbutikker som vi kender det fra H&M og lignende, men det meste af udvalget er mere tidløst og mindre sæson præget i de fleste af deres sektioner.

Bemærk “de fleste”, for den sektion som mange læsere herinde nok er interesseret i er UT, sektionen med mere casual tøj med mere populærkulturelle motiver. En del af dem kan ses herunder, omend nogle af dem også nærmest kan kaldes klassiske i dag omend disse ikke er særligt kendte herhjemme (som Gundam og Urusei Yatsura).
Der er også mere “pop”-klassiske japanske motiver i tilstødende serier som varianter over det klassiske ukiyo-e Den store bølge og en serie med navne og tryk for en række sake-bryggerier som jeg personligt er rigtig glad for.

Kvaliteten af deres tøj er glimrende, selv efter en del vaske holder deres T-shirts i hvert fald formen fuldstændig og misfarvningen er minimal. Jeg vil umiddelbart placere kvaliteten over butikker som H&M omend det må skulle vurderes over en længere periode med flere varer.

Samlet kan jeg rigtig godt lide Uniqlo, uanset om jeg besøger deres butikker i Japan (hvor jeg rent faktisk kan få tøj så længe jeg går efter XL) eller den i København. At man kan få anime bluser, endda nogle der også er neddæmpede nok til at kunne bruge i mere seriøse sammenhænge, i en butik i Danmark er fantastisk.

Besøg dem næste gang du shopper tøj i København.!

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X