Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anime

Tokyo Mew Mew får ny anime

En nedtælling på en hjemmeside sluttede sidste torsdag og meddelte, at Reiko Yoshida og Mia Ikumis Tokyo Mew Mew manga får en helt nyt anime med titlen Tokyo Mew Mew New. Anime markerer 20-års jubilæum for manga samt 65-års jubilæet for Kodanshas Nakayoshi-magasin, der oprindeligt udgav den.

“Tokyo Mew Mew New Seiyū Idol Auditions” begyndte at acceptere ansøgninger i torsdags for at finde hovedrollen som hovedperson Ichigo Momomiya. Den åbne auditionsproces vil køre gennem foråret og sommeren gennem audition-appen mysta. Auditionen er åben for kvinder fra skolealderen til 30 år. Den valgte ansøger vil modtage en eksklusiv kontrakt med Pony Canyons Swallow-agentur.

Kilder

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X