Bottom-tier Character Tomozaki anime info

Den officielle webside for den kommende TV-anime baseret på Yūki Yakus Bottom-tier Character Tomozaki (Jaku-chara Tomozaki-kun) light nivel serie afslørede flere medarbejdere, januar-premiere-datoen og et nyt nøglebillede.

Bottom-tier Character Tomozaki anime info

De nyligt annoncerede producenter er Hiromi Mizutani (Non Non Biyori, Shomin Sample) som musik komponist, Pony Canyon og APDREAM som musik producers, Satoshi Motoyama (My Teen Romantic Comedy SNAFU) som lyd instruktør, Bit Groove Promotion stående for lyd produktion og Dream Shift som producent.

Anime serien roller gentager deres roller fra en tidligere drama CD:

  • Gen Sato som Fumiya Tomozaki
  • Hisako Kanemoto som Aoi Hinami
  • Ikumi Hasegawa som Manami Nanami
  • Ai Kayano som Fūka Kikuchi
  • Ryōko Maekawa som Hanabi Natsubayashi
  • Nene Hieda som Yuzu Izumi
  • Nobunaga Shimazaki som Takahiro Mizusawa
  • Nobuhiko Okamoto som Nakamura
  • Shuntarō Mizuno som Takei

Shinsuke Yanagi (Angel’s 3Piece, The Ryuo’s Work is Never Done!) instruerer anime serien hos project No.9. Fumihiko Shimo (The Ryuo’s Work is Never Done!, Myriad Colors Phantom World) står for seriens manuskripter og Akane Yano (The Ryuo’s Work is Never Done!, High School Prodigies Have It Easy Even In Another World) designer karaktererne.

Kilde

Tredje GIRLS und PANZER das Finale OVA kommer i de japanske biografer til foråret 2021

Det har været en lang vej for GIRLS und PANZER das Finale OVA-serien, hvor de første to ud af seks dele havde premiere i Japan i henholdsvis december 2017 og juni 2019. Nu har den tredje del et udgivelsesvindue, som har den planlagt til en forår 2021-premiere i Japan.

For at fejre kaster et nyt teaser billede et blik på Miho Nishizumi fra Ooarai Girls Academy og Kinuyo Nishi fra Chi-Ha-Tan Academy.

Tredje GIRLS und PANZER das Finale OVA kommer i de japanske biografer til foråret 2021

Kilde

Crunchyroll

Boys love anime filmen Given har solgt 100.000 billetter på en måned

Anime-filmen baseret på Natsuki Kizus boys love manga givet har opnået nr. 1 på Kogyotsushinshas Mini Theatre Ranking i fire på hinanden følgende uger siden udgivelsen den 22. august. Derefter bekræftede filmens officielle Twitte at den allerede havde solgt mere end 100.000 billetter i Japan.

Filmen var oprindeligt planlagt til at blive udgivet den 16. maj, men var blevet udsat på grund af COVID-19-pandemien. Heldigvis syntes udsættelsen slet ikke at påvirke billetsalget.

Den blev vist i kun 30 biografer på sin premiereweekend. På grund af salg-succesen vil 54 flere biografer i hele Japan begynde at vise filmen fra 25. september og fremefter, og filmgæsterne i dens femte weekend fra 19. september modtager et character illustrations kort, der for nyligt er tegnet af den originale mangaforfatter Kizu-
Illustrationen viser en af de fire hovedpersoner, Ugetu Mirata, med et stort smil på ansigtet.

Boys love anime filmen Given har solgt 100.000 billetter på en måned

Kilde

Crunchyroll

Horimiya romantisk komedie mangaen kommer som TV anime til januar 2021

Et officielt websted blev lanceret fredag for at fortælle at Daisuke Hagiwaras Horimiya manga inspirerer en TV anime, der får premiere til januar 2021. Hjemmesiden afslørede også hovedrollen, personalet bag og et teaser billede.

Horimiya romantisk komedie mangaen kommer som TV anime til januar 2021

Kilde

Made in Abyss TV anime serien fik et rum fyldt med japanske sumo brydere til at græde

Sanspo, Sankei Shimbuns sportswebsted, fortæller at bryderen Naoya, der er anime-fan, er fortæller at han virkelig nød Made in Abyss, så meget at han græd, da han så den. Han forklarede at serien “fik [ham] til at græde”, så han “med magt viste det til alle bryderne i rummet. Alle begyndte at græde på det samme sted, hvor jeg blev grædt.”

At Made in Abyss er rørende er der ikke tvivl, men det mentale billede af et rum fyldt med sumo-brydere der græder til den er alligevel noget.

Made in Abyss TV anime serien fik et rum fyldt med japanske sumo brydere til at græde

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: