I Became a Kuro-Gyaru so I F***ed My Best Friend trailer

Den officielle webside for Kuro-Gyaru ni Natta Kara Shinyū til Shite Mita“, TV-anime serien baseret på I Became a Kuro-Gyaru* so I F***ed My Best Friend, afslørede to nye trailere til serien.

Trailere

https://youtu.be/R-nC39RyJJo
https://youtu.be/Go7Fg9c0mh4

“Premium-udgaven” af anime serien med eksplicitte scener vil streame på ComicFesta Anime-webstedet. “On-air-udgaven” af anime får premiere på Tokyo MX-kanalen den 4. april kl. 25:00 (faktisk den 5. april kl. 1:00), selvom den første episode af denne udgave allerede streamer gratis på YouTube.

Ingen Comic Festa serier er hidtil blevet samlet op af vestlige streaming tjenester, så chancen for at vi får den (legalt) er nok ret lille.

Beskrivelse

“Genderswap romantiske komedie” serien handler om Shion Chihara og Rui Chihaya, to tætte college venner, der er uovertruffen i at score kvinder. En dag får Shion et stof af en mystisk kvinde og vågner op i en kvindes krop. Det var kærlighed ved første øjekast for Rui, til trods for at han ikke til at begynde med indser, at kvinden foran ham faktisk er hans bedste ven Shion.

Kilde

Moriarty the Patriot trailer

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Ryōsuke Takeuchi og Hikaru Miyoshis Moriarty the Patriot (Yūkoku no Moriarty) manga begyndte at streame en reklame video og en reklame for showets andet cours (kvartal). Videoerne viser begge eksempel på Tasuku Hatanakas åbningstema “Twisted Hearts.”

Trailer

Anime seriens anden halvdel har premiere på Tokyo MX den 4. april kl. 22.30. JST og på BS11 og MBS den 6. april. Anden halvdel begynder med den 12. episode. STEREO DIVE FOUNDATION udfører den nye slutningstema “Omega”.

Illustration

Moriarty the Patriot trailer

Kilde

My Hero Academia sæson 5 trailer

Den længe ventede femte sæson begynder i morgen den 27 marts.

Kilde

Den officielle Twitter-konto for anime-filmen baseret på Shogo Sugitanis Pompo: The Cinéphile (Eiga Daisuki Pompo-san) manga begyndte at streame hele traileren for filmen. Traileren viser en af filmens insert-sange “Tatoeba” (For eksempel) af den virtuelle sanger Kaf.

Filmen var planlagt til at åbne i 2020, men blev forsinket en gang før til den 19. marts 2021 på grund af “forskellige omstændigheder”, og forsinkedes derefter igen til en premiere den 4. juni på grund af spredningen af den nye coronavirus sygdom (COVID-19). Personalet planlægger stadig offentlige forhåndsvisninger i foråret og sigter mod at holde disse, mens de følger passende infektionsforebyggelsesforanstaltninger.

Trailer

Beskrivelse

Pompo: The Cinéphile viser filmproduktionens håndværk og handler om Joelle Davidovich “Pompo” Pomponette, en talentfuld filmproducent, der ligner en pige.

Pompo har i filmhovedstaden “Nyallywood” lavet den ene B-klasse underholdningsfilm efter den anden. En dag opdager Pompos “filmnørd” -assistent Gene et nyt manus skrevet af Pompo og bliver bevæget af dets udsøgte historie. Med et lidenskabsmæssigt udbrud proklamerer han: “Jeg vil se dette som et færdigt værk i biografer så hurtigt som muligt!”

Pompo siger imidlertid, “Så du optager du denne film.” Således tager Gene sit første instruktør opgave. I mellemtiden er Natalie, en almindelig pige, der netop ankom til byen med drømme om at blive filmskuespillerinde, blevet opdaget af Pompo…

Illustration

Pompo: The Cinéphile anime film trailer

Kilde

Science Fell in Love, So I Tried to Prove it anime sæson to trailer, kommer i 2022

Den officielle YouTube-kanal for Flex Comix’ Comic Meteor og Comic Polaris-tjenester udgav en trailer for den anden TV-anime-sæson baseret på Alifred Yamamotos Science Fell in Love, So I Tried to Prove it (Rikei ga Koi ni Ochita no de Shōmei Shite Mita) manga. Traileren afslørede, at sæsonen sendes næste år.

Trailer

Illustration

Science Fell in Love, So I Tried to Prove it anime sæson to trailer, kommer i 2022

Kilde

Kategoriseret i: